Hoe krijg je een verrassingsfeestje?

gelukkige kinderen meisjes tweelingzussen op de auto rit naar de zomerreis - dagje uit stockfoto's en -beelden

De verrassingen hoeven niet op je eigen terrein te zijn, hoewel de meeste eerder op een door ons georganiseerde reis zitten. Je kunt in de Universiteit Utrecht zijn, of in de buurt van de Blue Extravaganza, de plaatselijke kermis en vermaakt worden door verschillende clubs en meer.

Elke verrassing vindt meestal plaats in de loop van een weekend. We kunnen bijvoorbeeld een verrassingsweekend met mijn familie organiseren voor de verjaardag van mijn man dat zal eindigen in respectievelijk de stad Amsterdam en Utrecht is misschien een piepkleine stad (1,2 miljoen inwoners), we kunnen er altijd voor zorgen dat een van onze vrienden of familie leden maken ook deel uit van het evenement. Ook is het een goede manier om je verrassingsdag vroeg in de ochtend te beginnen om ervoor te zorgen dat iemand niet onnodig vroeg in de ochtend boodschappen doet. Het geheim zal altijd een goed bewaard geheim blijven.

Verrassing krijgen was vroeger meestal iets wat iemand deed, niet een door ons georganiseerd verrassingsfeestje. Met internet kan een verrassingsfeestje gratis zijn, maar alleen zolang de verkoper weet dat je de informatie lang genoeg voor het feest gaat gebruiken. Nu zijn de dingen moeilijker, maar we hebben een paar ideeën om u de VS op het spoor te krijgen. U hoeft niet naar het buitenland te gaan om uw verrassing te maken. Een veelvoorkomend idee dat we hebben gebruikt, is om de mensen die je nooit zou hebben ontmoet (bijvoorbeeld oude vrienden en familie met veel afstand tussen hen) samen te e-mailen en een verrassingsfeestje te organiseren.

Sociaal Centraal

Steeds meer mensen gebruiken Facebook om surpriseparty's te organiseren. Gevestigd in de VS en Canada, kunnen Facebook-groepen zeer nuttig zijn. Je kunt gemakkelijk vooraf een feest organiseren, ze reageren meestal op je eerste verzoeken en je wordt doorgelinkt naar de pagina van je feest. Zodra uw vrienden of familie uw plan goedkeuren, kunt u uitnodigingen gaan versturen.

De mooie draai aan Facebook is dat iedereen je feest kan zien, dus het is een geweldige manier om een ​​geheim te bewaren. Bijna iedereen zou de uitnodiging toch zien, omdat het een van de belangrijkste manieren is waarop mensen kunnen zien wat er aan de hand is.

Gebruikelijke uitnodigingen zijn radio, e-mail of post, maar Facebook-uitnodigingen kunnen speciaal zijn! U bent niet langer beperkt tot gedrukte media. Kijk zoveel mogelijk naar elkaars nieuwsfeed, zodat je vast en zeker je vriend in de buurt ziet! Je kunt elkaar via groepen berichten als vrienden.

Online gastenboek

Niet iedereen is vertrouwd met de traditionele methodes van het versturen van uitnodigingen, daarom is het een goed idee om ze een online uitnodiging te sturen. U kunt een gastenboek opbouwen waarin alle uitnodigingen kunnen worden opgenomen. Ook kun je, afhankelijk van de grootte van je sociale netwerk, een aantal geweldige suggesties krijgen over geschikte mensen om uit te nodigen. Je kunt ook een mogelijk beroemde regel opnemen van iemand die erg geliefd is; iets als Elton John zou geweldig zijn om op te nemen.

We hebben ook afgesproken om naar de opnamelocatie van een van de sterren te gaan (nou ja, een van de producenten). Onze vriendin heeft haar ogen zien oplichten terwijl ze de locatie op de film zoekt en ze hebben gehoord dat de scène zich daar afspeelt. Op deze manier kunnen gasten deel uitmaken van de feestplanning, kan het leuk zijn om een ​​feest te organiseren waar veel mensen jaloers op moeten zijn. Op deze manier hoor je over het feest dat je ziet.